Antropološki almanah traži tekstove

Vindija Prometheus FB

Uredništvo Antropološkog almanaha poziva sve zainteresirane studente i bivše studente antropologije, ali i studente srodnih znanstvenih disciplina, da pošalju svoje radove za objavu u trećem, ujedno prvom studentskom izdanju ovog časopisa.

Almanah je pokrenula Katedra za antropologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a od ove je godine Klub studenata antropologije Prometheus preuzeo uređivanje časopisa te je odlučeno da postane studentski. Časopis će poslužiti kao platforma za povećanje aktivnosti i međusobnog povezivanja studenata s interesom u promišljanju i proučavanju čovjeka. S obzirom na interdisciplinarnost antropologije kao znanosti, tema ovoga broja je otvorena te Antropološki almanah prima sve radove koji se bave čovjekom, njegovom okolinom i stvaralaštvom, a koji dolaze iz grana biološke, arheološke, lingvističke i kulturne antropologije.

Radovi moraju biti autorski, a rok za predaju je 30. svibnja 2019. Sve informacije o uputama za pisanje te kontakte potražite na stranici Prometheusa.

Update! Rok za slanje radova produljen je do 30. lipnja 2019.

Prvi broj Antropološkog almanaha (2015.) možete preuzeti ovdje, a drugi (2016.) je dostupan ovdje.

Izvor: Prometheus / Foto: Vindija